Bianca Giurcanu: Emisiunea mă va “şlefui”

Bianca Giurcanu este unul dintre cei mai urmăriți influenceri din România, cu peste 165k de fani activi care sunt inspirați pe rețelele sociale de trendurile lansate de această. De profesie însoțitor de zbor, Bianca Giurcanu mărturisește că odată cu prezența ei în show-ul “Bravo, ai stil! Celebrities” își dorește să își depășească limitele artistice și, în același timp, să își contureze stilul vestimentar.

“Am ales să particip la acest show pentru a mă autodepăşi, pentru a-mi testa limitele în toate sensurile. Cred că emisiunea mă va “şlefui” atât din punct de vedere stilistic, cât și din punct de vedere al personalității mele. Îmi doresc să cresc o dată cu prezența mea în acest show, să evoluez. Sunt gata să ascult păreri, să ofer emoție și styling-uri!”, spune Bianca Giurcanu.

Andreea Tonciu: Nu mă voi lăsă învinsă de nimic şi de nimeni

Cu o carieră solidă în showbiz, fiind o parte importantă în show-uri care au scris istorie în televiziune, Andreea Tonciu este una dintre cele mai surprinzătoare prezente din showbiz-ul autohton, vedeta reușind, de fiecare dată, să adauge “sare și piper” în orice context ar fi prezentă.

Andreea Tonciu vine la “Bravo, ai stil! Celebrities” foarte hotărâtă să își apere stilul vestimentar și să își susțină alegerile vestimentare cu perseverență.

„Andreea Tonciu este unică. Este mama perfectă, soţia perfectă, profesionistul perfect. Omul care moare că lumea să fie mai bună. Mor cu dreptatea în mână! În această competiţie voi merge până în pânzele albe. Nu mă voi lăsă învinsă de nimic şi de nimeni”, se caracterizează Andreea Tonciu.

Deea Codrea: Orice vis poate deveni realitate

Deea Codrea, blogger și influencer, care și-a construit de-a lungul timpului o comunitate solidă în online și care, prin informațiile publicate pe rețelele sociale, influențează deciziile a zeci de mii de fani. Concurenta “Bravo, ai stil! Celebrities” mizează în această competiție de stil pe hotărârea fermă prin care își dorește să-și împlinească visele.

“Nimic nu e imposibil, orice vis poate deveni realitate! Aș putea spune că sunt o persoană extrem de ambițioasă și că îmi doresc să reușesc orice îmi propun. Iar asta ar trebui să fie suficient. Rezumând, îmi propun să ajung cât mai departe în această competiție!”, spune Deea Codrea.

Reamintim, în ordinea anunțării acestora, lista completă concurentelor care vor participa în emisiunea “Bravo, ai stil! Celebrities”: Raluca Tănase, componentă a trupei “Bambi”, Calina Dumitrescu, fotomodel, Maria Ilioiu, actrița și antreprenor, Gina Chirilă, fotomodel, Bianca Rus, cântăreață, Theo Rose, cântăreață, Bianca Giurcanu, însoțitor de zbor și influencer, Andreea Tonciu, asistentă TV, Deea Codrea, blogger.

Echipa este completă, mai este doar foarte puțin timp până când telespectatorii le pot cunoaște veleitățile stilistice ale celor nouă concurente înscrise în competiția “Bravo, ai stil! Celebrities”.