Bravo, ai stil! Celebrities” se pregătește să aducă în lumina reflectoarelor o nouă generație de concurente, cunoscute deja publicului din România. Aspirantele la titlul de Cea mai stilată celebritate din România vor intra în vizorul exigenţilor jurați Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu, care revin la masa juriului, pentru noul sezon al show-ului fenomen de pe Kanal D.

Cei trei jurați, deveniți „an iconic squad” în fashionul din România, sunt gata pentru marea întâlnire cu concurentele deja obișnuite cu atenția publicului.

Raluca Bădulescu: Respir și trăiesc “Bravo, ai stil!

Excentrică, nonconformistă și într-o continuă reinventare, Raluca Bădulescu consideră că show-ul va crește în intensitate prin prezența unor concurente foarte ambițioase.

„Bravo, ai stil! nu este doar un proiect TV, ci înseamnă mult mai mult pentru mine; respir și trăiesc <Bravo, ai stil!>. Nu pot exprima în cuvinte cât de mult așteptăm să înceapă noul sezon, care se anunță a fi unul total diferit, concurentele fiind deja cunoscute publicului. În acest caz, și noi vom ridică ștacheta, pretențiile noastre, ale juraților, vor fi uriașe”, spune Raluca Bădulescu.

Cătălin Botezatu: Voi fi şi mai drastic

Provocări intense, show total și rafinament, astfel caracterizează juratul Cătălin Botezatu noul sezon al show-ului „Bravo, ai stil!”Celebrities”.

„Noul sezon pentru mine se anunță a fi provocator. Sunt curios să văd cine sunt concurentele, dar trebuie să vă mărturisesc că tocmai pentru că sunt <celebre> voi fi și mai drastic. Dacă sunt deja cunoscute publicului și au deja acest exercițiu cu spectacolul media, ar trebui să fie foarte asumate și atente. Mă aștept că ele să ne ofere un show adevărat și să ne expună ce înseamnă stilul”, spune Cătălin Botezatu.

Maurice Munteanu: Aştept gale explozive

Maurice Munteanu surprinde audiența, de fiecare dată, prin naturalețea și rigorile impuse, taxând aspru fiecare derapaj vestimentar. Rămâne de văzut cum și dacă îl vor impresiona noile concurente.

„Având în vedere că noile concurente sunt deja familiarizate cu un tip de expunere, eu aștept transparență. Și, evident, show. Gale explozive. Sper să nu se mai ascundă în spatele unor stiliști și să se arate așa cum sunt, să își asume bătălia până la capăt”, spune Maurice Munteanu.