Marian Oprișan a fost umilit în plin congres. Colegii de partid l-au huiduit și nu l-au lăsat să-și țină discursul planificat.Momentul a fost aplaudat, se pare, de Mihai Fifor, iar presa nu a ezitat să facă public acest lucru. Conform Digi24, noul secretar general al partidului îl felicitase pe unul dintre cei care l-a huiduit pe Oprișan, spunându-i „Bravo!” și bătându-l pe umăr. Când a auzit despre asta, Oprișan a luat-o razna și a vrut să sară la bătaie, conform surselor prezente la eveniment.

„În niciun caz nu mă bat cu Marian Oprișan, prietenul și colegul meu”, a spus Mihai Fifor, duminică, la Antena 3.

„Aveți în față modelul clasic de știre care produce senzaționalul. Mă aflu în zona aceasta apropiată de media și am văzut multe lucruri. Imaginea din sală în care eu stau de vorbă cu un primar, mă rog îl bat pe umăr(…). Eu veneam de la un studio de televiziune de afară, iar cel pe care îl bat pe umăr este un primar din Argeș.

El mi-a spus „vă voi vota” și l-am bătut pe umăr, o chestiune absolut colegială și corectă.

De aici până la a construi un scenariu în care Fifor îi aplaudă pe cei care îl huiduie pe Marian Oprișan nu a fost decât un pas.

I-a fost livrat acest filmuleț colegului meu Marian Oprișan și am avut o discuție cu el, dar eu nu cred că a fost nici măcar o discuție tensionată. I-am explicat ce a fost cu făcătură aceea de filmuleț. Marian a înțeles imediat.

Marian Oprișan e un om pe care eu îl respect foarte mult”, a spus Fifor.