Eugen Teodorovici a recunoscut că a vrut să îl bată pe fostul secretar PSD, Mihai Fifor. Totul a pornit de la o intervenție telefonică a lui Fifor în care acesta spunea că Eugen Teodorovici și-a dat demisia din funcția de președinte executiv.

”Eu am cerut Congres, nici nu participam la el ca să candidez pentru funcții. L-a făcut șobolan pentru că nu sunt ca el. Dimineața spune că demisionează, apoi șterge, apoi iar demisionează. L-am căutat prin sediul PSD, pentru că vorbea despre mine la o televiziune, că mi-am dat demisia. Spre șansa și norocul dânsului nu l-am întâlnit.

Nu l-am văzut, a trecut pe lângă perete (n.r. în emisiunea de dinaintea celei în care a fost prezent a participat Mihai Fifor, iar cei doi au trecut unul pe lângă altul, pe hol).”, a detaliat Teodorovici.

Fostului ministru de Finanțe nu îi place să i se spună Orlando

Acesta i-a cerut lui Ciutacu să nu îi mai zică ”Orlando Teodorovici” ci ”Eugen Teodorovici”.

”Nu mă duc în instanță. Orlando mi-a zis măgarul ăla de Rareș și Gușă. Băsescu mi-a făcut cea mai mare promovare, mi-a zis ”dandy de la Fonduri Europene” și căuta lumea pe internet să vadă cine sunt. Ăsta e numele meu, așa m-au botezat părinții mei.”, a spus Eugen Teodorovici.

În plus acesta a făcut o mică glumă pe seama inițialelor numelui lui, spunând că se aseamănă cu numele extraterestrului E.T.