George Burcea și Andreea Bălan se află în conflict până și în mijlocul Sărbătorilor Pascale, aruncându-și cuvinte grele pe Instagram.

„Mi-am luat block de la Ella. oare cine a făcut asta? Hmmmmm, interesant nu”, a postat George Burcea pe Instagram.

Acesta nu a uitat de perioada în care ne aflăm și a urat fanilor Paște Fericit. Actorul s-a aflat în autoizolare în această perioadă.

De unde a pornit conflictul

Conflictul dintre Andreea Bălan și George Burcea a pornit de la o imagine postată de acesta. În imaginea respectivă este înfățișat un bărbat cu satârul la gât și cu mesajul „De ce îmi scoți, fă, ochii”. Când a văzut acest mesaj,  Andreea Bălan l-a blocat pe Instagram de pe contul fiicei mai mici, Clara.

„Când postezi satâre după ce dai share la pozele cu Ella și Clara, e firesc să primești block, ca să nu mai dai share și să nu mai apară copiii lângă astfel de postări periculoase! Vreau un tată exemplar, nu de care să îmi fie teamă”, a fost explicația Andreei Bălan după această răsturnare de situație.

„Să mai credeți în sfintele care fac pe nevinovatele la Tv… care-și dau duhul pentru familie… care ”jură” că boul a fost de vină, iar ele sunt sfinte :)))”, a fost replica de final a lui George Burcea după ce Andreea Bălan a postat mesajul de mai sus.