Scandal în Republica Moldova! Controversatul om de afaceri Veaceslav Platon are un copil cu o jurnalistă cunoscută

Natalia Morari, jurnalistă la TV8 în Republica Moldova, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care scoate la iveală că are o relație cu controversatul om de afaceri Veaceslav Platon. Mai mult decât atât, aceasta spune că omul de afaceri care se află acum la Londra este tatăl fiului ei.

„Există momente în viață când ai de luat decizii care sunt extrem de complicate, dar sunt unicele corecte. Un an în urmă eu am ales să creez o poveste în jurul fiului meu Rem pentru a-l proteja înțelegând că asta este unica șansă ca el să aibă o copilărie liniștită în societatea noastră. Pentru a-l proteja am fost nevoită să-mi găsesc refugiu în spatele unei legende.

Am făcut-o cât am putut, dar pentru că urmează lucrurile care nu mai pot fi oprite, vreau să fiu eu cea care va spune totul. În ultimele săptămâni eu sunt șantajată de către oamenii din SIS cu aceste detalii din viața mea personală. Se dorește supunerea mea ca jurnalist, dar asta nu va fi niciodată. Ironia sorții este că asta sunt tot acei oameni care au slujit cu dedicație și pe timpul lui Plahotniuc, tot ei sunt cei mai harnici și astăzi.

Tata lui Rem este Veaceslav Platon și o declar ca să nu mai existe loc de niciun fel de șantaj în privința mea și a fiului meu”, a scris Natalia Morari pe pagina sa de Facebook.

A făcut o pauză de emisie

Jurnalista a mai scris că a decis să facă o pauză de emisie și să iasă temporar din Consiliul de Administrație al televiziunii. Aceasta a mai spus că va reveni la momentul potrivit și va avea și un nou format de emisiune. Mai mult decât atât, Natalia Morari a precizat că aceasta este ultima sa declarație legată de viața personală.

„Mulți dintre voi știți că eu des numeam TV8 un fel de primul copil al meu. Înțelegând că prin mine va fi lovit și el, am luat unica decizie corectă și anume să fac o pauză de emisie și să ies temporar din Consiliul de Adminstrație al televiziunii, despre ce am anunțat ieri colegii. Rămân fondatorul televiziunii care ține la ea mai mult decât își imaginau cei care au pornit acest atac asupra mea.

Voi reveni la timpul potrivit, inclusiv cu un nou format de emisiune. Asta este ultima mea declarație despre viața personală. Va rog să păstrați dreptul lui Rem la o copilărie liniștită”, a mai scris jurnalista.