Scandalul în care a fost implicată anul trecut se pare că nu a afectat-o pe jurnalista din Republica Moldova, Natalia Morari. Aceasta ar urma să revină în televiziune la un nou post de televiziune ce urmează să fie fondat chiar de ea și de omul de afaceri Veaceslav Platon, potrivit anunțului lansat de liderul Partidului „Democrația Acasă”, Vasile Costiuc.

Vasile Costiuc cere interzicerea televiziunilor de propagandă

Acesta o consideră pe jurnalistă „cel mai bun specialist în propagandă și manipulare”, după cum a transmis politicianul într-un live pe o rețea de socializare.

„Ultima noutate. Natalia Morari face o magateleviziune în R. Moldova. Mie poate să nu-mi placă de Natalia Morari, dar este cel mai bun specialist în propagandă și manipulare. Ea pregătește o mega televiziune împreună cu Veaceslav Platon, pe banii lui Vlad Plahotniuc. Împreună cu alt lider politic care s-a lansat recent se pregătesc să preia 20-30% din electoratul PDM și Pro Moldova”, a declarat Vasile Costiuc pe o rețea de socializare.

În plus, acesta cere celor de la guvernare să interzică televiziunile de propagandă din Republica Moldova

„Interziceți televiziunile de propagandă că au să vă scoată oamenii în stradă și n-o să înțelegeți. Vă preîntâmpin pe cei de la guvernare. Domnule Andrei Spînu, doamna Maia Sandu, Natalia Gavrilița, solicitați informații de la Serviciul de Securitate unde au mers de sărbători unii lideri politici de pe segmentul de dreapta. La Londra, vă spun eu! Întrebați cu cine s-au întâlnit! Toți merg la același centru de comandă pentru a pregăti destabilizări în masă! Oamenii se pregătesc de revoluție ca să dea jos Guvernul. Dacă nu-i scoateți, să vedeți ce monștri se întorc în primăvară înapoi!”, a avertizat Costiuc.

De asemenea, Costiuc a spus că omul de afaceri Veaceslav Platon ar avea în Republica Moldova nu mai puțin de 180 de angajați oficiali, iar Ilan Șor peste 2.000 de angajați.

Veaceslav Platon, un controversat om de afaceri

Pe de altă parte, amintim că preşedintele Partidului „Democraţia Acasă” şi activistul civic Vasile Costiuc a fost reţinut de către ofiţerii Centrului Naţional Anticorupţie (CNA), miercuri, 12 ianuarie, în dosarul Primăriei Durleşti privind înstrăinarea frauduloasă a terenurilor.

Jurnalista Natalia Morari recunoștea în luna septembrie a anului trecut că are o relație cu controversatul om de afaceri Veaceslav Platon, implicat în dosarul „furtul miliardului” și „Landromatul rusesc”. Aceasta anunța atunci într-o postare pe conturile ei de socializare că iese temporar din Consiliul de Administrație al televiziunii TV8. Ea preciza că va reveni la momentul potrivit și va avea și un nou format de emisiune. Mai mult decât atât, Natalia Morari a precizat atunci că este ultima sa declarație legată de viața personală.