Scandal total după condamnarea lui Liviu Dragnea la pușcărie cu executare. A fost circ în fața sediului PSD cu deputatul Cătălin Rădulescu Mitralieră în prim plan. Acesta nu este de acord cu condamnarea lui Dragnea și a acuzat așa zisul Stat Paralel. Mai mult, Mitralieră amenință că emigrează.

Rădulescu s-a luat la ceartă cu jurnaliștii după ce a spus că acum s-a dat liber la violuri și la crime în România. Mitralieră a uitat însă că PSD a fost partidul care a încurajat și a dat legi pentru ca pușcăriașii să iasă mai devreme din pușcărie.

„Se vede foarte clar că e o execuție a anilor 50. Nu am crezut niciodată într-o justiție independentă. Dac e nevoie, plecăm și noi din țară și rămâneți voi cu securiștii.  Dacă mă lăsați să vorbesc, bine, dacă nu, plec. Îi suntem alături. O să îl vizităm. Să fie tare. Nu e niciun nume. Va fi interimar Dăncilă, apoi la CEX vom urmări pașii de urmat. De azi e liber la dat în cap. Să violați, să omorâți. Bucurați-vă de un astfel de trend”, a uimit Mitralieră Rădulescu.