Samsung urmează să lanseze versiunea revizuită a telefonului pliabil Galaxy Fold pe 6 septembrie, potrivit grupului de presă sud-coreean Yonhap, notează news.ro. Samsung anunţase încă din luna iunie că Galaxy Fold va fi relansat în luna septembrie, fără însă sa precizeze o dată exactă.

Samsung a avut mari probleme cu lansarea iniţială a lui Galaxy Fold, mult-aşteptatul său telefon pliabil, care a avut loc in luna aprilie. Mai mulţi utilizatori au avut probleme cu ecranul pliabil. Unii dintre ei au îndepărtat o folie protectoare care nu ar fi trebuit să fie îndepărtată, pentru că producătorul nu menţionase nicăieri acest lucru în mod expres. La ecranele altor telefoane au apărut pur şi simplu defecţiuni.

Sud-coreenii au retras atunci telefoanele distribuite pentru testare şi a amânat lansarea comercială a lui Galaxy Fold, ulterior anunţând ca nouă dată de lansare luna septembrie, urmând să fie realizate remedieri şi îmbunătăţiri asupra aparatelor.

Tot pe 6 septembrie se deschide la Berlin salonul pentru electronice de consum IFA, cei de Samsung urmând, cel mai probabil, să-şi prezinte acolo varianta revizuită a telefonului estimat la 2.000 de dolari.