Samsung Omnia II (I8000), bazat pe sistemul de operare Windows Mobile 6.5, a fost prezentat oficial în ţara noastră. Telefonul va fi disponibil la sfârşitul lunii, însă poate fi deja precomandat de pe site-ul Germanos la preţul de 1.999 lei.

Noul model al sud-coreenilor, Omnia II, este special creat pentru utilizatorii de smartphone-uri care doresc o experienţă multimedia eficientă prin intermediul Windows Mobile 6.5. Acesta încorporează cel mai mare ecran AMOLED de 3,7 inch, cu rezoluţie WVGA, şi oferă  o calitate imbatabilă a imaginii chiar şi la lumina zilei.

Omnia II are un procesor de 800 MHz, o cameră foto de 5 megapixeli şi o memorie internă de 2 GB, 8 GB sau 16 GB (card microSD până la 32 GB). Funcţiile multimedia ale telefonului Omnia II includ: redare şi înregistrare la calitate DVD (480p), navigare intuitivă pe Internet şi jocuri 3D interactive. Utilizatorii pot de asemenea să acceseze şi să descarce conţinut online, la viteza mare, în timpul navigării (HSUPA 5,76Mbps, HSDPA 7,2Mbps şi Wi-Fi).

Omnia II urmează să fie comercializat de toate canalele de distribuţie telecom.

SURSA: Samsung