Galaxy Alpha, cel mai nou dispozitiv al seriei Samsung Galaxy, dispune de un design sofisticat și compact, cu margini metalice și carcasă rezistentă.

„Galaxy Alpha a fost creat și construit pornind de la dorințele specifice ale consumatorilor”, a declarat JK Shin, CEO și Head of IT & Mobile Communication la Samsung Electronics. „Cu un design nou, Galaxy Alpha are atât un aspect atrăgător, câtși funcționalitate, combinând marginile metalice subțiri cu hardware performant și funcțiile avansate pe care utilizatorii le așteaptă de la un dispozitiv Galaxy de top.”

Galaxy Alpha are o grosime mai mică de 7mm, fiind unul din cele mai subțiri dispozitive Galaxy de până acum. Terminalul este echipat cu ecran HD Super AMOLED de 4,7 inch, procesor Octa Core (Quad 1.8GHz + Quad 1.3GHz, 2GB memorie RAM şi cameră foto de 12 MP.

Galaxy Alpha include funcții precum Ultra-Power Saving Mode, S Health, Finger Print Scanner, Private Mode și poate fi conectat cu cele mai noi dispozitive Samsung Gear Fit, Gear Live și Gear 2.

Galaxy Alpha va fi disponibil la începutul lunii septembrieîn culorile Charcoal Black, Dazzling White, Frosted Gold, Sleek Silver și Scuba Blue.