Potrivit Samsung Electronics România, importatorul mărcii sud-coreene pe plan local, noul dispozitiv dispune de conectivitate 2G, 3G şi 4G are un ecran de 4.3 inci Super Amoled, cu rezoluţie de 540×960 pixeli, protejat de sticla Gorilla Glass 3, procesor dual core ARM Cortex A9 la 1.5 GHz, 1.5 GB de RAM, GPU Mali 400 şi 8 GB memorie internă.

Samsung Galaxy S4 Zoom cântăreşte 208 grame şi este, în acelaşi timp, media player, radio FM şi GPS. Aparatul este disponibil în magazinele din România în două culori: alb şi negru.

Terminalul este proiectat cu o interfaţă de control cu inel revoluţionară de tip touch & zoom, cu sistem optic superior şi cu o capacitate de programare remarcabilă.

Cu ajutorul funcţiei ‘Transfer de fotografii’, în timpul convorbirii, utilizatorul are posibilitatea de realizare a fotografiilor. Pe jumătate cameră foto avansată pentru cadre statice şi filmare, şi pe jumătate un smartphone pe platformă Android, Galaxy S4 Zoom reprezintă un dispozitiv versatil pentru care doritorii trebuie să scoată din buzunar 500 de euro.

Noul smartphone din gama Galaxy este dotat cu 10x Zoom Optic, senzor CMOS de 16 megapixeli, stabilizator de imagine optic şi blitz xenon.

Samsung Electronics Co., Ltd., lider mondial în tehnologie, cu vânzări anuale de peste 187,8 miliarde de dolari, a devenit cea mai profitabilă companie de telefonie mobilă din lume, depăşind Apple, potrivit datelor companiei de cercetare de piaţă Strategy Analytics, publicate la finele lunii iulie.

Samsung Electronics Co. a vândut, anul trecut, peste 400 milioane telefoane mobile, devansând grupul finlandez Nokia Corp. şi devenind cel mai mare producător mondial de telefoane mobile.

De asemenea, în 2012 Samsung a ocupat poziţia de lider şi pe piaţa smartphones graţie unei creşteri anuale de 129% a vânzărilor sale de telefoane de acest tip, 215,8 milioane unităţi sau 39,6% din piaţa globală, în creştere faţă de 20,6% în 2011.

SURSA: Agerpres