Readers Hub 2.0 aduce utilizatorilor de smartphone-uri și tablete Samsung mii de bestseller-uri și de cărți în format electronic din întreaga lume, de la cărți ilustrate de gătit și până la lecturi pentru copii.

Printr-o simplă atingere a ecranului, se deschide un meniu care permite cititorilor să sublinieze pasajele importante și să facă adnotări. Notițele sunt salvate separat pentru a fi găsite cu ușurință și, de asemenea, partajate. În plus, Readers Hub 2.0 permite utilizatorilor să posteze în orice moment pe rețelele sociale pasaje din carte.
 
Readers Hub 2.0 oferă o bibliotecă bogată cu conținut provenit din întreaga lume pentru că Samsung a extins parteneriatele cu editurile partenere pentru toate piețele Uniunii Europene, cu scopul de a oferi o gamă largă de titluri naționale și internațional. Iar obținerea de conținut este acum mult mai simplă. De îndată ce informațiile cardului de credit au fost introduse, cumpărarea și descărcarea de cărți electronice este la doar 2 click-uri distanță; o singură parolă de acces și butonul „sign-in” îți oferă acces la e-reader de pe multiple dispozitive Samsung.

Readers Hub 2.0 este compatibil cu următoarele formate: ePub2, PDF, HTML 5 și ePub 3. În plus, Samsung a dezvoltat un portal dedicat editurilor, unde acestea pot urmări, încărca și gestiona ofertele proprii de cărți electronice.

Readers Hub 2.0 este preinstalat pe Samsung GALAXY Note II. Utilizatorii GALAXY S III, GALAXY Note 10.1 și GALAXY CAMERA pot descărca aplicația din Samsung Apps.