Samsung Galaxy S5, Gear 2, Gear 2 Neo și Gear Fit vor fi disponibile pe piața locală în cursul lunii aprilie, în rețele partenerilor Samsung.

Galaxy S5 vine cu o noutate absolută în ceea ce privește camera foto, cel mai rapid auto focus de pe piață, de până la 0,3 secunde, dar și cu tehnologia HDR, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a realiza imagini la cea mai bună calitate indiferent de condiții. Telefonul aduce și cele mai rapide conexiuni datorită funcției Download Booster, ce permite creșterea vitezei de download prin folosirea Wi-Fi și LTE simultan, oriunde s-ar afla utilizatorii.

O altă noutate adusă de Galaxy S5 constă în rezistența la apă și praf a dispozitivului (certificare IP67). Pentru a oferi mai multă siguranță informațiilor utilizatorilor, Galaxy S5 vine cu posibilitatea de scanarea amprentei prin Finger Scanner, ce permite în același timp garanția efectuării unor plăți sigure și fără probleme. De asemenea, consumul bateriei poate fi redus semnificativ în cazuri de urgență, datorită modului Ultra Power Saving ce preschimbă display-ul în alb/ negru și închide toate aplicațiile nefolosite.

Galaxy S5 va fi disponibil în nuanţele Charcoal Black, Shimmery White, Electric Blue sau Copper Gold.

Mai multă libertate de exprimare

Odată cu noul Galaxy S5, Samsung a dezvoltat o nouă generație de dispozitive Gear, concepută pentru a oferi o nouă experiență în materie de conectivitate, personalizare și control. Samsung Gear 2 și Gear 2 Neo permit acceptarea sau respingerea apelurilor primite și vizualizarea mesajelor sau notificărilor, dar și personalizarea notificărilor în funcție de importanța și frecvența de utilizare a acestora.

Pentru ambele dispozitive, Samsung a creat aplicații de fitness speciale, astfel încât utilizatorii să își poată crea antrenamente de fitness în timp real, personalizate, precum și să își măsoare pulsul.

Samsung Gear 2 și Gear 2 Neo le oferă utilizatorilor posibilitatea de a controla dispozitivele electronice (TV și set-top box) prin intermediul aplicației WatchON Remote. De asemenea, noile accesorii inteligente se pot conecta la o gamă variată de dispozitive Samsungși pot beneficia de o multitudine de aplicații.

Noul Gear Fit, conceput pentru utilizatorii cu un stil de viață activ, permit acestora posibilitatea de a fi mereu în formă, fără a renunța la conectivitate. Astfel, Samsung le oferă utilizatorilor una dintre cele mai moderne soluții de fitness, având în plus posibilitatea de a primi în timp real notificări de la dispozitivele lor Galaxy, precum apeluri, e-mail-uri, mesaje, alarme, S-planner și alte aplicații.