In contextul pandemiei de coronavirus, care pune presiune majora pe sistemul medical, Salvati Copiii Romania anunta deschiderea unui fond de urgenta pentru sprijinirea imediata a imbunatatirii acestuia cu focus pe sectiile de primire in regim de urgenta pentru copii, maternitati si sectii de terapie intensiva nou-nascuti.

Astfel, a fost deschis contul special RO43RNCB0071011434790083 la Banca Comerciala Romana unde vor fi centralizate contributiile companiilor si ale tuturor celor care pot sa sprijine intarirea sistemului medical romanesc. Contractul de sponsorizare poate fi gasit pe site-ul Salvati Copiii

Fondurile vor fi utilizate de indata si convertite in materiale si echipamente medicale necesare si solicitate.

„În vremuri mai puțin bune, suntem mai puternici dacă ne susținem și acționăm responsabil în spiritul binelui general, al întregii comunități.Echipele noastre fac tot posibilul pentru a menține copiii și personalul în siguranță, în toate zonele în care Salvați Copiii activează. Oriunde suntem prezenți, luăm măsuri pentru a ne asigura că accentul se pune pe siguranța și sănătatea copiilor.

Acționați responsabil și încercați să nu vă panicați, dar nici să tratați cu indiferență această situație. Salvarea copiilor nu se oprește aici, acum copiii au nevoie de noi mai mult ca niciodată!”