Extinderea reţelei de dealeri a Saab în România va continua, iar vânzarea mărci suedeze deţinută de General Motors (GM), către grupul Koenigsegg va fi finalizată în următoarele săptămâni, au declarat oficialii Saab, citaţi de Mediafax.

Trei noi puncte de vânzare în România

Andrew Prest, directorul general al Polar Mobil, importatorul regional al Saab pentru opt state din Europa Centrală şi de Est, inclusiv România, a declarat că extinderea în România va continua şi anul viitor, deoarece acoperirea mărcii la nivel naţional este încă redusă.

„Vrem să ne extindem în oraşe precum Cluj, Iaşi şi Craiova anul viitor. Chiar şi în aceste condiţii, numărul punctelor de vânzare Saab din România, la fel ca peste tot în Europa, va fi mai redus decât cel al concurenţilor. Acum, mai mult ca oricând, Saab vrea să-şi construiască o imagine mai exclusivistă, dat fiind şi noul proprietar Koenigsegg, care face maşini sport de lux”, a explicat Prest.

GM nu mai poate să se răzgândească în cazul, Saab

Pe de altă parte, directorul de comunicare al Saab, Eric Geers a precizat că în cazul Saab, General Motors nu poate face la fel ca şi cu Opel.

„GM nu se mai poate razgândi în privinţa vânzării Saab deoarece ar pierde foarte mulţi bani. Acum aşteptăm acordul Comisiei Europene pentru tranzacţie şi, după modul în care decurg discuţiile, suntem convinşi că vânzarea va fi perfectată în câteva săptămâni”, a spus directorul de comunicare al Saab, Eric Geers.

Reţeaua de dealeri a Saab în România cuprinde şase unităţi (două în Bucureşti şi câte una în Braşov, Oradea, Timişoara, Oradea), urmând ca până la sfârşitul acestui an să fie inaugurat încă un complex auto (în Constanţa).

SURSA: Mediafax

 

Te-ar putea interesa și: