Tabela electronică are o suprafaţă de 55,1 metri pătraţi (9×6 metri) şi va afişa atât scorul, cât şi imagini de foarte bună calitate, cu 424 x 24 pixeli, ce pot fi percepute de la 200 de metri. Sistemul rezistă la temperaturi de până la 50 de grade Celsius.

Lucrările la stadionul Arena din Cluj-Napoca se apropie de finalizare, inaugurarea fiind preconizată pentru luna august. Nocturna cu 360 de reflectoare, însumând 2.000 de lucşi, conform recomandărilor oficialilor UEFA, este deja instalată, peluzele sunt acoperite, iar covorul de iarbă, performant şi folosit şi pe arenele din Bundesliga, este admirat până şi de constructori.

Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean, preţul total la care se ridică lucrările stadionului din Cluj-Napoca sunt mai mici comparativ cu cele de la Naţional Arena din Bucureşti sau de la obiective similare construite în ultimii ani în Europa, unde s-au cheltuit circa 3.000 – 4.000 de euro pe scaun, faţă de Arena Cluj, cu circa 1.200 de euro pe scaun. Costul total al Cluj-Arena este de 35 de milioane de euro, iar alţi 850.000 de euro au fost alocaţi, recent, pentru amenajările exterioare,

Noul stadion, care va fi cotat în categoria UEFA Elite, are o capacitate de 30.000 de locuri, toate acoperite.
SURSA: Agerpres