Surpriză neașteptată pentru celebrul prezentator Dan Negru. El a fost înlocuit, pentru scurt timp, de două surori gemene, colegele lui de emisiune.

Dan Negru „luat pe sus” din emisiune

Chiar în timp ce îi punea întrebări unei concurente, Dan Negru a fost întrerupt de una dintre gemene, în vreme ce era înlocuit de cealaltă, care s-a așezat pe scaunul lui și a început să îi pună întrebări tinerei concurente.

„M-au dat afară”, declară, în șoaptă Dan Negru. Întregul moment a fost însă doar o glumă, toți cei prezenți în platou fiind complici.

Întrebat dacă și anul acesta va fi „Regele Audiențelor” la Revelion, Dan Negru a spus că ziua dintre ani „e încă departe”. El le-a recomandat mereu tuturor să petreacă Revelionul cu familia sau cu prietenii.

„E încă soare afară, e încă departe Revelionul dar în ultimii 10 ani de fiecare Revelion îi sfătuiam pe toți să-și petreacă Revelionul departe de ecrane, cu familia, prietenii. Sunt prea puține Revelioanele din viața unui om încât să le pierzi în fața unor ecrane, de TV, de laptop, de telefon. Bucurați-vă de viață și nu de ecrane o spun mereu de mulți ani de zile”, a declarat Dan Negru.

O nouă provocare pentru Dan Negru

Dan Negru a lansat noul show „Tu urmezi!” la Kanal D în luna septembrie. Celebrul prezentator TV a dat deja lovitura cu „Jocul cuvintelor”, iar acum a acceptat o nouă provocare. Emisiunea „Tu urmezi!”, show-ul realizat de Dan Negru, a avut prima ediție sâmbătă, 3 septembrie. Maia Morgenstern a fost celebritatea care a pășit în platoul emisiunii, iar telespectatorii au avut parte de multe alte surprize.

Show-ul prevede ca participanții ajunşi în fața lui Dan Negru să răspundă corect la trei din cele patru întrebări adresate de acesta și să obțină premiile care sunt cuprinse între 5.000 de lei şi 150.000 de lei. Acestea vor fi ascunse în cilindri, pe care concurenții le pot extrage, numai dacă răspund corect la trei din cele patru întrebări adresate de Dan Negru.

Sumele din cilindri variază între 5.000 de lei şi 150.000 de lei. În plus, concurenţii pot să-şi adjudece şi jackpot-ul în runda finală, în valoare de 100.000 de lei.