UPDATE 2
Avionul cu fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, a aterizat pe Aeroportul Otopeni.
UPDATE
Aeronava a trecut pe deasupra Capitalei, dar nu a aterizat din cauza vremii nefavorabile.Momentan, face manevre deasupra aeroportului Otopeni
ȘTIREA INIȚIALĂ
Epopeea extrădării lui Radu Mazăre continuă. Fostul primar nu mai ajunge în București. Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, avionul în care e Mazăre nu va mai ajunge pe Otopeni. A fost redirecționat către Craiova.

Aeronava Tarom care îl aduce pe Radu Mazăre de la Paris trebuia să ajungă la Otopeni la ora 20.10. Avionul s-a întors însă din drum în zona Vâlcea, potrivit radarelor. Este posibil ca piloţii să facă mai multe manevre în aer, în această zonă, aşteptând să treacă codul portocaliu de furtună care afectează Bucureştiul şi zona din jur.

Mazăre are de executat nouă ani de închisoare și a fost prins recent în Madagascar, țară care a decis în timp-record extrădarea lui.

Fostul senator Alexandru Mazăre a declarat luni că nu a vorbit cu fratele său, Radu Mazăre, care urmează să fie adus în cursul acestei zile din Madagascar, pentru a-şi ispăşi pedeapsa într-un penitenciar din România.