Cunoscuta jurnalistă Denise Rifai, realizatoarea emisiunii “40 de întrebări” de pe Kanal D, este în topul preferinţelor românilor săptămână de săptămână.

Denise Rifai şi-a recunoscut o mare slăbiciune

Politicienii, oamenii de afaceri sau vedetele ce vin la ea în emisiune trebuie să se aştepte la un tir nemilos de întrebări, una mai incomodă ca alta.

Ce slăbiciune are însă Denise Rifai? A recunoscut-o chiar jurnalista în acest weekend, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

“N-aş putea trăi fără cafea! Saaau dacă chiar aş fi obligată să trăiesc fără cafea, apoi viaţa n-ar mai gusta la fel”, a scris realizatoare emisiunii “40 de întrebări” pe pagina sa de socializare.

Ce sport adoră să facă vedeta TV?

Nu este însă singura pasiune a vedetei. Nu mulţi cunosc faptul că Denise Rifai este îndrăgostită de sport, mai exact de kickboxing. Ea merge frecvent la sală şi face antrenamente pentru acest sport de contact.

“Acum o să mă vadă toată lumea! Nu știu dacă sunt bună în ceea ce fac! Ce vor zice politicienii României când o să vadă acest material!”, spunea Denise Rifai în luna noiembrie, la rubrica “Test de vedetă” din cadrul emisiunii “Teo Show”, potrivit retetesivedete.ro.

Sursa foto: Kanal D

Care este următorul invitat al emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”?

Marţi seara, începând cu ora 23:00, Denise Rifai va avea drept invitat un politician important. Emisiunea va fi cu atât mai incendiară, cu cât Liviu Dragnea a fost recent eliberat din închisoare.

Invitatul emisiunii va fi fostul premier PSD Mihai Tudose. Denise Rifai îl va pune în dificultate pe fostul premier, mai ales când subiectul va ajunge la fostul şef al PSD Liviu Dragnea. Cei doi au avut o relaţie cu scântei care s-a soldat cu demisia premierului de atunci. “Vă simțiți răzbunat în relația cu Liviu Dragnea?”, este doar una dintre întrebările la care fostul premier al României va trebui să răspundă sincer în emisiunea de marţi.