Vestea că Ilie Năstase și-ar fi bătut proaspăta soție a șocat întreaga opinie publică. Acum, un celebru milionar vine și face lumină în acest caz. El susține că motivul disputei ar fi chiar relația pe care el a avut-o în trecut cu actuala doamnă Năstase.

Milionarul celebru care a dat detalii este Nick Rădoi. Între el și Ioana Simion a existat în trecut o relație, de doar câteva luni, exact înainte de Ilie Năstase.

„Despărțirea noastră a fost una ok, ea nu s-a obișnuit cu mentalitatea din America. Ioana s-a mutat la mine ca să avem un viitor împreună, dar dacă am ajuns la o înțelegere că nu avem un viitor, relația s-a terminat definitiv. Nu a mai fost vorba după, de împăcare”, a explicat Rădoi.

Situația tensionată dintre Ilie Năstase și Ioana a fost făcută publică în urmă cu câteva zile. Actuala soție a tensimenului ar fi sunat la 112 și ar fi acuzat că este agresată de acesta. Cum episodul violent s-a petrecut chiar de ziua onomastică a acesteia, Nick Rădoi crede că el ar fi cauza.

Sunt convins că Ilie Năstase a vorbit de trecut

“De Sfântul Ion eu am sunat-o să-i fac o urare de ziua ei. Așa obișnuim să ne salutăm noi de când ne-am despărțit. Și eu cred că din cauza mea s-a ajuns la ceartă și violență între ei. Ilie are probleme cu trecutul Ioanei. Sunt convins că Năstase a început să vorbească de trecutul Ioanei. Trecutul nu are valoare. Ilie trebuie să înțeleagă că, la vârsta noastră, nu putem să ne găsim pe cineva care nu are un trecut”, a declarat Nick Rădoi, la Antena Stars.

Se pare că Ilie Năstase s-ar mai fi supărat și în trecut pe Nick Rădoi. Acesta din urmă i-ar fi dat „like” Ioanei la o poză pe rețelele de socializare.  „Ilie Năstase m-a înjurat de mai multe ori. La el e grav că nu acceptă trecutul, pentru că el știe bine cu cine s-a căsătorit. Merge în locuri publice și mă înjură non-stop”, a mai declarat Nick Rădoi.

Acum, cunoscutul milionar spune că nu o să-i mai facă Ioanei nici o urare.

“Este importantă căsnicia lor. Doresc ca Ilie Năstase să se trezească la realitate. Îmi pare rău că s-a ajuns ajuns la violență. Nu voi mai vorbi cu Ioana. Ioana știu că suferă. Va suporta orice și va merge înainte. Va fi o soție devotată”, a mai spus Rădoi.

În replică, contactată de Click!, Ioana Simion a negat că Nick Rădoi a fost motivul de la care a pornit cearta cu soțul ei.

”Nu știu ce să spun, dar nu are nici o legătură ”.

FOTO: INQUAM/George Calin