CRBL și Oase s-au luptat în finală cu echipa formată din Ruby și Robert. Competiția a fost una acerbă, dar băieții au reușit să ajungă primii la Gina și să pună mâna pe amuleta de 30 000 de euro.

Momentul de final al show-ului Asia Express a fost plin de emoții. Cei doi au meritat din plin să câștige premiul. Drumul elefantului a fost mult mai greu pentru ei deoarece Oase s-a accidentat în timpul competiției. O bună parte din traseu Oase a parcurs-o cu piciorul în ghips și în cârje.

Premiul s-a împărțit în doi, fiecăruia revenindu-i suma de 15.000 de euro. Cei doi au dezvăluit pentru Click! ce planuri mărețe au cu banii.

„O să investesc banii în muzică. Am lansat acum piesa «Ele vor», am filmat clipul în Dubai, filmat chiar de Oase. Pentru cei care nu ştiu, el e super pasionat de zona asta de video şi de montaj şi nu e pentru prima oară când colaborăm”, a spus CRBL, alias Eduard Mihail Andreianu.

“Eu îmi doresc foarte mult să îmi deschid un bar”, a spus Oase, alias Ionuţ Dongo.

CRBL și Oase au de gând să-ți taueze împreună logo-ul “Asia Express”. Oase și-a mai făcut un tatuaj care să-i amintească de experiența din Asia, un tuc tuc pe piciorul pe care l-a avut accidentat. Am putea spune că piciorul respectiv le-a purtat noroc băieților. Oase ale tatuat pe laba piciorului un elefant, logo-ul acestei ediții de Asia Express.