Cine este mama copilului

Mama fiicei Principelui Nicolae se numește Nicoleta Cîrjan, fiind o tânără cu care acesta a avut o relație de doar trei luni. De asemenea, anunțul că va deveni tată și că a lăsat o tânără însărcinată a venit însoțit și de excluderea sa din Casa Regală a României. În 2015, i-a fost retras și titlul de principe, fiind retras și din linia de succesiune la tron, la cerința surprinzătoare a bunicului său.

După ce instanța l-a obligat să o recunoască în mod legal pe Iris drept fiica lui, Principele Nicolae a fost obligat și la achitarea unei sume lunare. Însă, aceasta este una modică, fiind vorba despre cea de 700 de lei, pe care o primește Nicoleta Cîrjan, pentru creșterea fetiței lor. Testul de paternitate l-a pus în dificultate pe Nicolae, care nu dorea să admită până atunci că Iris este copilul său, potrivit surselor impact.ro

Pensia alimentară pe care o plătește

Nicoleta Cîrjan nu a avut pretenții financiare de niciun fel, ea și-a dorit decat ca fiica ei să fie recunoscută legal, să aibă un tată. Pensia plătită de Nicolae este una rușinoasă pentru o persoană de statutul lui. Din fericire, Nicoleta câștigă suficient cât să-i ofere micuței tot ceea ce are nevoie”, au dezvăluit apropiații celor doi, potrivit sursei menționate.