Este informația momentului despre tragedia care a șocat întreaga Românie. Presa a relatat în urmă cu două zile că o femeie în vârstă de 47 de ani ar fi murit la Sinaia. Ea ar fi a fost bătută de către însoţitorul său, în timp ce făceau formalităţile de cazare. Tot atunci s-a spus că cei doi s-ar fi cunoscut de puțin timp pe Facebook și că ar fi fost la prima lor întâlnire.

Acum, însă, s-au aflat noi date despre ceea ce s-ar fi petrecut în acel moment. Potrivit ziarulincomod.ro, medicii legiști ar fi descoperit cu totul altceva. În urma necropsiei, s-a stabilit că femeia era grav bolnavă și a murit sufocată cu mâncare

În concluzie, bărbatul acuzat inițial, respectiv Daniel Stănescu, inginer din Ploiești, nu poate fi acuzat de lovituri cauzatoare de moarte. În acest moemnt se așteaptă rezultatul unor analize mai complexe cu ajutorul cărora se va stabili dacă loviturile primite de femeie de la prietenul său i-ar fi putut cauza decesul.

Ce au descoperit medicii legiști

Sursa citată a arătat că femeia de 47 de ani,  avea grave probleme medicale, iar cauza decesului a fost asfixia mecanică cu regurgitat gastric. Mai exact, femeia s-ar fi înecat cu mâncare, o parte dintre rămășițele alimentare ajungându-i în plămâni.

Cornelia era cunoscută cu afecțiuni medicale neurologice grave, inclusiv o intrevenție chirurgicală complicată pe creier, arată medicii legiști care nu pot stabili deocamdată o legătură de cauzalitate clară între decesul femeii și loviturile primite de la bărbatul cu care se întâlnise la Sinaia. Aceiași medici susțin că nu au găsit pe corpul victimei urme de violență, iar informațiile legate de o posibilă fractură de coloană cervicală ca urmare a prăbușirii pe asfalt, nu se confirmă.

Totul a fost filmat

În imaginile video surprinse de camerele de luat vederi din centrul stațiunii confirmă faptul că cei doi au avut într-adevăr un conflict. Surse judiciare, citate de sursa menționată, au precizat că din imagini se vede cum femeia s-a agățat de portiera mașinii în momentul în care partenerul său a dat să plece, i-ar fi făcut fotografii și l-a amenințat că i le va trimite soției acestuia. Enervat de situație, D. Stănescu a ieșit din mașină și atunci ar fi lovit-o cu palma peste față, a tras-o de păr iar ulterior a îmbrâncit-o. După ce s-a părbușit pe asfalt, Cornelia a mai trăit aproximativ zece minute, dându-și ultima suflare în fața restaurantului Casa Noastră din Sinaia, sub ochii turiștilor șocați.

Imediat, bărbatul care se afla sub influența băuturilor alcoolice, s-a urcat la volanul mașinii și a fugit cât l-au ținut puterile. În plus, avea și permisul suspendat pentru fapte săvârșite anterior episodului de la Sinaia. Dacă va scăpa de acuzația de lovituri cauzatoare de moarte, el va fi însă acuzat pentru o infracțiune la legea circulației: conducere fără permis.

Sursa foto: Dreamstime