Răsturnare de situație în cazul Andreei Bălan. Ea a fost surprinsă, în urmă cu o săptămână alături de un tânăr brunet pe nume Tiberiu Argint, în vârstă de 36 ani. Totul s-ar fi petrecut în Vama Veche. Despre posibilul iubit, s-a aflat că acesta este director de vânzări la o companie daneză de lux, care proiectează și produce aparate audio, televizoare și telefoane.

Artista și Tiberiu Argint fost surprinși de jurnaliștii de la Cancan pe malul mării, acolo unde s-ar fi comportat ca doi adolescenți îndrăgostiți pe o plajă din Vama Veche, în public. Surse apropiate celor doi au mărturisit că idila dintre cântăreață și Tiberiu Argint, fratele unei prezentatoare de la TVR, ar fi început în urmă cu aproximativ o lună.

Însă, prietenii Andreei Bălan susțin contariul și neagă vehement o astfel de ipoteză. Potrivit unor voci din anturajul Andreei Bălan, aceasta ar suferi în continuare după tatăl copiilor ei, de care s-a despărțit în urmă cu aproximativ cinci luni. Mai mult, noua relație a vedetei ar fi doar o regie pusă la punct în mod express.

„Să fim serioși, ea încă suferă după soțul ei, cum să aibă iubit de o lună? Noi, cei care îi suntem aproape, nu am auzit despre așa ceva. Probabil se cunoșteau din vedere, s-au reîntâlnit la mare, iar acolo s-a înfiripat o idilă. Ori au făcut-o așa, de dragul paparazzilor care roiesc pe acolo”, a declarat un apropiat al cântăreței, potrivit sursei citate.

Trebuie spus că Andreea Bălan este foarte categorică atunci când vine vorba de fostul ei soț.

„Nu doresc ca fetele mele să cunoască vreo iubită a tatălui lor în următorii patru-cinci ani. Și nici eu. Nici eu nu voi aduce alt bărbat în această casă și nu le voi prezenta pe nimeni. Este evident că nu îmi doream să ajung aici, dar sunt tânără și pot să sper într-o nouă iubire.
Însă, momentan nu mă gândesc la asta, să-mi fac o relație. Mai am de vindecat anumite aspecte și trebuie să mă ocup numai de fete”, a spus în urmă cu ceva vreme Andreea Bălan.