Este vorba despre șantierul drumului expres Craiova-Pitești, despre care fostul președinte al PSD spunea că va avansa rapid, toți factorii implicați fiind informați de prioritatea cu care trebuie tratat acest obiectiv.

la doar o zi după inaugurare, oficiali USR au publicat fotografii și clipuri video care arătau că utilajele au dispărut din zonă.

Aşa s-a aflat că Dragnea a inaugurat, de fapt, punerea bordurilor pe drumul tehnologic, paralel cu drumul expres, scrie Extranews.ro. A spus-o chiar CNAIR, care nega acuzațiile USR.

”În acest moment 15 utilaje acţionează pentru decopertarea traseului şi amenajarea drumurilor tehnologice destinate accesului în şantier. Ne exprimăm regretul că există în continuare persoane care manipulează opinia publică şi încearcă să folosească imagini trunchiate pentru a induce ideea că antreprenorii nu lucrează pe şantierele deschise oficial.”, spunea CNAIR.

Luni, la câteva săptămâni după inaugurare, la fața locului au mai apărut câtea borduri. O fotografie care arată stadiul lucrărilor a fost postată de omul de afaceri craiovean Horațiu Buzatu: