Astfel, marți va avea loc super duelul dintre Chelsea și Juventus Torino, dar și confruntarea dintre FC Barcelona și Benfica Lisabona. De asemenea, miercuri, la concurență cu City – PSG, se va disputa un alt meci cu o miză extrem importantă, cel dintre Atletico Madrid și AC Milan.

Iar aceste partide sunt foarte așteptate și în rândul celor pasionați de pariuri, care în acest articol pot găsi și trei ponturi din oferta agenției de pariuri online Unibet.

FC Barcelona – Benfica Lisabona: 1X și peste 2.5 goluri la o cotă de 1.85 oferită de Unibet

Partida din Grupa E se va disputa marți, de la ora 22:00, și are o miză foarte importantă. FC Barcelona se află pe locul 2, cu 6 puncte, iar Benfica este pe locul 3, cu două puncte mai puțin. Bayern și-a asigurat deja calificarea, având punctaj maxim.În optimi poate ajunge și FC Barcelona cu o victorie în meciul de marți. Venirea lui Xavi, cel care i-a luat locul lui Ronald Koeman, la echipă a avut un impact bun, dovadă stând succesul din meciul cu Espanyol.

În plus, echipa este în revenire de formă și în Champions League. După ce a pierdut cu 0-3 meciurile cu Bayern și Benfica, gruparea catalană a câștigat cu 1-0 ambele meciuri cu Dinamo Kiev.

În aceste condiții, FC Barcelona pornește cu prima șansă în fața unei echipe care iubește să joace deschis, astfel că sunt șanse și pentru un meci cu multe goluri. Așadar, selecția disponibilă la Unibet prin funcția Creare Pariu are o cotă excelentă.

 

Chelsea – Juventus: 1 la o cotă de 1.75 oferită de Unibet

Meciul din grupa H se va disputa marți, de la ora 22:00. Este derby-ul grupei, în condițiile în care Juventus ocupă prima poziție, cu 12 puncte, iar Chelsea este pe locul 2, cu 9 puncte.

Italienii au avut așadar un parcurs perfect și sunt calificați deja în optimi, în timp ce Chelsea a suferit o singură înfrângere, tocmai în confruntarea cu Juventus, scor 0-1.

Chelsea este o formație redutabilă pe teren propriu și are un moral excelent după succesul clar din deplasarea de la Leicester, unde scorul putea lua proporții. Și Juventus vine după o victorie în deplasare, pe terenul lui Lazio, dar pornește cu a doua șansă.

Chiar dacă este așteptat un meci echilibrat, Chelsea este favorită, iar Unibet oferă o cotă foarte bună pentru victoria deținătoarei trofeului Champions League.

 

Atletico Madrid – AC Milan: peste 2.5 goluri, la o cotă de 1.85 oferită de Unibet

Miercuri, de la ora 22:00, se va disputa acest meci foarte important din grupa B. În condițiile în care Liverpool are punctaj maxim, bătălia rămâne deschisă doar pentru poziția secundă. FC Porto este acum pe 2, cu 5 puncte, urmată de Atletico (4 puncte) și AC Milan (1 punct).

În aceste condiții, ambele echipe sunt obligate să câștige, în special AC Milan. Italienii au avut un start fenomenal în Serie A, dar în ultima vreme au mai scăzut turația. Însă parcursul lor din Champions League a fost mult sub așteptări, cu un singur punct obținut contra lui FC Porto.

Atletico a reușit să o învingă în meciul tur pe Milan cu 2-1, dar rezultatul returului este imprevizibil. Tocmai din acest motiv merită încercat un pariu pe goluri, având în vedere că are o cotă foarte bună la Unibet. Milan are probleme în apărare, dovadă stând cele patru goluri primite de la Fiorentina, în timp ce Atletico joacă foarte bine acasă.

 

Cotele la pariuri prezentate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.