Mătuşa Alexandrei Măceşanu crede că nepoata ei este încă în viaţă şi imploră autorităţile, cu lacrimi în ochi, să facă orice este posibil pentru a o aduce acasă.

„De când era mititică o ştim şi în continuare ne dorim să fie aproape de noi. Eu cred că o să vină alături de părinţii ei. Numai să nu fi fost răpită de psihopat. Ceea ce cred eu e că moartă nu este. Nu cred eu să fie moartă ea. Am auzit că ar fi peste hotare trecută. Noi sperăm să fie un adevăr şi să fie găsită ca să fie adusă acasă la părinţii ei care suferă foarte mult pentru ea. Nu ştim nimic despre ea şi dorim foarte mult să ştim şi să se spună adevărul şi să se lupte pentru ea”, a declarat femeia pentru jurnaliştii de la România TV.

Şi unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănaşu, susţine că fata ar putea fi în viaţă. Bărbatul a precizat că are date despre traficul de tinere și cum sunt acestea ascunse în Italia. El a menţionat cazul unei fete dusă din România și preluată în Italia la doar două zile de la dispariția Alexandrei.

Avocatul familiei Măceşanu, Aurel Moldovan, spunea duminică că, pe baza investigaţiilor efectuate de detectivi particulari, Luiza şi Alexandra sunt vii, însă au căzut pradă unei reţele de trafic de persoane apropiată de Gheorghe Dincă.