Rovana Plumb a reușit să-și transforme nora din dansatoare la bară în consilieră pe Fonduri Europene. Informația a fost oferită, de jurnaliștii de la Cancan.

Sursa citată a dezvăluit că a intrat în posesia unor informații incredibile despre o ”mega-învârteală” în care ar fi implicată Rovana Plumb. Potrivit unei surse citate de jurnaliști, fostul ministru PSD și-ar fi angajat nora-dansatoare în club la cabinetul secretarului de stat. „Fără nicio recomandare profesională, iubita lui Bozo,  Bianca Epuran, a devenit, peste noapte, consilieră pe Fonduri Europene”, susțin aceștia.

Ei au amintit că povestea de iubire dintre Răzvnan, zis și „Bozo”, care este fiul Rovanei Plumb și Bianca Epuran a debutat în luna aprilie a acestui an. La vremea respectivă, susține sursa amintită, Bianca se număra printre dansatoarele unui renumit club din București, acolo unde se pare că a fost remarcată de fiul ministresei.

În urmă cu patru luni, atunci când Bozo și Bianca și-au asumat relația și s-au afișat pentru prima dată în clubul în care Bianca Epuran activa ca dansatoare, se pare că fiul Rovanei Plumb i-ar fi promis iubitei sale că va avea grijă de cariera ei.

Fără nicio recomandare profesională, dansatoarea a ajuns consilieră la cabinetul secretarului de stat, sus’in jurnaliștii. Aceștia au remarcat că Binaca își prezintă, pe diferitele rețele de socializare, marea reușită profesională. Jurnaliștii au amintit că, în trecut, Rovana Plumb, și-ar fi ajutat nora, fosta jurnalistă Ani Plumb, soția lui Andrei Plumb,  să obțină un job stabil și bine plătit într-o companie de stat.

(sursa foto: cancan)