Romtelecom a redus de luni tarifele cu 40% pentru convorbirile interurbane in retea, pentru clienţii persoane fizice. De asemenea, compania introduce modificari si la nivelul strategiei de branding, schimband numele abonamentelor pentru serviciile de telefonie din „Confort” in „Voce” si adauga 10 minute in plus, in fiecare luna, pentru abonamentul Confort 50.

Mai mult, compania reduce cu 17% pelurile de apelare catre alte retele de telefonie fixa din Romania. Astfel, pentru toate abonamentele telefonice, tarifele practicate in timpul orelor de varf sunt de 2,7 eurocenti/minut in reteaua Romtelecom (cu exceptia actualului abonament Confort Standard – 1,89 eurocenti/minut), respectiv 4,5 eurocenti/minut fara TVA pentru apelurile catre alte retele fixe.

„Toate aceste schimbari de pret si de nume ne aduc mai aproape de necesitatile clienţilor nostri. Noile tarife ii vor incuraja pe clientii nostri sa vorbeasca si mai mult decat pana acum, fara costuri suplimentare, iar noile denumiri vor face abonamentele Romtelecom mai usor de inteles pentru clienti.” a declarat Joerg Zeddies, directorul executiv comercial pentru segmentul rezidential al Romtelecom.

Tot incepand de luni, abonatii Voce Start (fostul pachet Confort Standard) vor beneficia de convorbiri gratuite in retea intre orele 18 si 22 pe parcursul intregii saptamani, iar abonatii Voce Seara & Weekend (fostul pachet Confort 50) vor primi 10 minute de convorbiri in retea in timpul orelor cu trafic ridicat  (8 dimineaţa – 6 seara) pe langa cele 50 de minute deja incluse in abonament.

Sursa: Romtelecom