'Referitor la nivelul de calificare, remarcăm faptul că piaţa muncii are tot mai puţine oferte de personal calificat, începând cu inginerii în domeniul confecţiilor şi până la confecţionerii sau mecanicii în domeniul industriei noastre de profil. Din această cauză, apelăm tot mai mult la personal necalificat sau în vârstă, care provine din unităţi desfiinţate sau de unde s-au făcut disponibilizări. Cu toţi aceştia este necesar să efectuăm o pregătire cel puţin de nivel minim, care poate dura 2-3 luni, interval de timp în care, indiferent de rezultatul şi calitatea muncii lor, societatea le asigură, conform legislaţiei, salariul minim brut garantat în plată', se arată în document. 

Potrivit sursei citate, în anul 2016, fluctuaţia de personal la nivelul companiei a fost destul de mare, respectiv au plecat 89 de persoane şi s-au angajat 35 de persoane. 

La data de 31 decembrie 2016, numărul mediu scriptic de personal era de 464 de persoane. Din totalul salariaţilor societăţii, 20 au studii superioare, restul angajaţilor având studii medii, şcoli profesionale, gimnaziale şi cursuri de calificare sau fiind fără cursuri de calificare. Numărul muncitorilor necalificaţi din totalul angajaţilor este de 99 persoane. De asemenea, un număr de 106 persoane sunt încadrate la categoria I de calificare, deci cu o calificare minimă în domeniul de activitate pe care o prestează. 

AGERPRES