Românii au Talent, vineri, 15 mai.  Concurentul care a lăsat juriul cu gura căscată VIDEO

Emisiunea Românii au Talent, de pe Pro TV,  a ajuns, vineri, 15 mai, la episodul 15. Astăzi are loc ultima rundă de audiții din sezonul cu numărul 10, #un10perfect. Un elev de doar 14 ani a impresionat publicul și juriul cu talentul său de chitarist.

Pe 15 mai, de la ora 20:30, concurenții vor urca pe scena Românii au Talent, când va avea loc ultima seară de preselecții din sezonul cu numărul 10.

”Sfidăm legea gravitației cu mișcările pe care le facem”, vor declara membrii unui grup de street workout înainte a de-și prezenta momentul în fața juraților. Sincronizarea și modul în care vor pune în scenă ceea ce au pregătit îl vor face pe Andi Moisescu să declare: ”ați avut momente când am stat cu sufletul la gură”.

Un număr de beatbox la Românii au talent

Un tânăr s-a pregătit în ultimii doi ani pentru a urca pe scena Românii au talent, cu un număr de beatbox. În această seară vom afla dacă va convinge și va reuși să ofere un număr spectaculos.

”Românii au talent este singura metodă de a te afirma prin beatbox în România”, va spune el.

Folclorul românesc a fost prezent pe scena Românii au talent, un ansamblu din Suceava venind cu un mesaj clar în minte. ”Am venit să dovedim că folclorul autentic poate căpăta aplauze”.
Oamenii aflați în sală s-au bucurat de acest moment, alături de juriu. Mihai Petre a făcut câteva aprecieri, fără să stea pe gânduri: ”Veseli, autentici. Aceasta este definiția armoniei”.

Românii au Talent, vineri, 15 mai.  Concurentul care a lăsat juriul cu gura căscată VIDEO

O concurentă ne va reaminti cât este de important să râzi, revenind pe scena Românii au talent. Ea este ambasadoare a unui tip de yoga, care se bazează pe concentrare, pe optimism și pe partea pozitivă a lucrurilor. Ea îi va provoca la o porție de râs pe cei care sunt prezenți.  Unele dintre cele mai originale momente ale acestui sezon, pot fi revăzute în ediția specială care va avea loc pe 22 mai. Concurenții care vor convinge publicul să le ofere voturile pentru a câștiga premiul de originalitate vor fi aflați în săptămâna următoare.

Pe 29 mai vor urca pe scenă concurenții care au obținut Golden Buzz în acest sezon, iar cei de acasă vor vota câștigătorul sezonului 10.

Românii au Talent, vineri, 15 mai.  Concurentul care a lăsat juriul cu gura căscată VIDEO