Vicepremierul Bucureștiului anunță că dacă situația va continua în acest ritm și în zilele următoare, capitala nu va mai face față. El cere activarea stării de urgență. Să se activeze starea de urgență. Bucureștiul, în 3 zile, nu mai face față, dacă creșterilor vor continua, cum au fost azi. Numărul de locuri în spitale vor fi depășite.”, a spus Aurelian Bădulescu, la România TV.

Până în prezent, la nivel național, au fost confirmate în total 25 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, dintre care 5 persoane au fost declarate vindecate.

1. Femeie, 31 ani, județul Ilfov, contact cu prietena bărbatului de 49 de ani, primul caz confirmat în București.
2. Bărbat, 32 de ani, București, contact al pacientului care a fost internat în Spitalul Gerota.
3. Femeie, 30 de ani, gravidă, București, contact al pacientului care a fost internat în Spitalul Gerota. Femeia are stare generală bună.
4. Copil, 3 ani, București, contact al pacientului care a fost internat în Spitalul Gerota.
5. Femeie, 36 de ani, București care s-a întors din data de 29 februarie din Israel, s-a prezentat cu simptomatologie la INBI Matei Balș.
6. Femeie, 35 ani, București care s-a întors din data de 29 februarie din Israel, s-a prezentat cu simptomatologie la INBI Matei Balș.
7. Bărbat, 34 ani, București, care s-a întors în data de 27 februarie 2020 din Londra, Marea Britanie, s-a prezentat cu simptomatologie la INBI Matei Balș.
8. Femeie, 41 ani, care s-a întors din Germania în data de 7 martie 2020 din Munchen, Germania, s-a prezentat cu simptomatologie la INBI Matei Balș.