Este vorba despre Voicu Voiculescu. Acesta s-a sinucis în propria locuință, aflată pe strada Brediceanu, în zona centrală a orașului de pe Bega. Cunoscutul medic era specialist în chirurgie toracică, conform optiniatimisoarei.ro

Detalii brutale

Acesta s-a împușcat în cap cu un pistol de fabricație cehească, miercuri, în jurul orei 19:00. Soția lui l-a găsit la pământ, fără suflare, și a alertat imediat autoritățile Cercetările pentru a afla cum s-a produs tragedia au început imediat.

Primele informații apărute în urma cercetărilor arată că medicul ar fi lăsat în urmă un bilet de adio în care își explică gestul extrem. În biletul respectiv, doctorul în vârstă de 61 a scris că își cere scuze pentru gest și a detaliat datoriile pe care le mai avea de plătit.

De asemenea, biletul fost preluat de anchetatori pentru analize.

Trebuie menționat că Voicu Voiculescu era instructor de tir în timpul liber și din acest motiv avea un pistol în casă. Trupul neînsuflețit al lui Voicu Voiculescu a fost preluat de medicii legiști pentru autopsie.

Anul trecut, un medic stomatologic s-a spânzutat. Tot la Timișoara

Un bărbat din Timișoara, medic stomatolog, căsătorit și tată al unui băiat, a murit după ce și-a tăiat venele și apoi s-a spânzurat. Tragedia a fost anunțată la 112 de soția acestuia, însă echipajele de urgență sosite la fața locului nu au mai putut face nimic pentru victimă. Înainte de a se sinucide, medicul a lăsat un mesaj lung pe Facebook, în care îi explica soției motivele pentru care a recurs la acest gest, potrivit romaniatv.net