România – Germania U21. Tricolorii, la un pas de finală! Meciul unei generații cu campioana en-titre.

Românii au invadat Italia. Peste 20.000 de români vor fi pe stadionul din Bologna pentru a-i ]ncuraja pe Ionuț Radu și coechipierii săi în speranța unei victorii magnifice. Tricolorii cei mai buni dau piept cu campioana en-titre, Germania și se bat pentru un loc în finala competiției EURO 2019, Under 21.

Va fi o nebunie de meci în Bologna, se anunță peste 40 de grade la nivelul solului, la ora partidei. Sunt surprize și în echipele de start ale celor două echipe. Andrei Ival i-a luat locul lui Florinel Coman, eroul din meciul cu Anglia.

România – Germania U21. Tricolorii, la un pas de finală! Meciul unei generații cu campioana en-titre.

Acestea sunt echipele de start:

România U21: I. Radu – Manea, Nedelcearu, Pașcanu, Fl. Ștefan – T. Băluță, Cicâldău – Man, I. Hagi, A. Ivan- Pușcaș
Rezerve: Cabuz, Vlad, Boboc, Coman, Petre, R. Grigore, Dragomir, Ghiță, Nedelcu, Rus, Ciobanu, Olaru
Selecționer: Mirel Rădoi

Germania U21: Nubel – Klostermann, Tah, Baumgartl, Mittelstadt – Eggestein – Neuhaus, Amiri, Oztunali – Waldschmidt, Amiri
Rezerve: Muller, Schubert, L. Nmecha, Richter, Eggestein, Anton, Serdar, Uduokhai, Koch, Maier, Lowen
Selecționer: Stefan Kuntz

România – Germania U21. Tricolorii, la un pas de finală! Meciul unei generații cu campioana en-titre. Dacă se califică în ultimul act, România va juca pe un stadion parcă predestinat. Dacia Arena din Udine! Cunoscută, popular, ca „Friuli”, arena are 25.144 locuri și, deși nu e cea mai mare de la acest campionat, e cea mai nouă, renovată între 2012 și 2015. Casa celor de la Udinese a găzduit și trei meciuri din grupa Spaniei la CM 1990.

România – Germania U21. Tricolorii, la un pas de finală! Meciul unei generații cu campioana en-titre. În cealaltă semifinală se duelează Franța cu Spania. România a terminat ca lider neînvins grupa după 4-1 cu Croația, 4-2 cu Anglia și 0-0 cu Franța.