Producatorul de obiecte sanitare Roca a achizitionat un teren de aproximativ 155,.000 metri patrati la Prejmer, langa Brasov, pentru a demara constructia unei unitati de productie.

“Am cumparat teren in cadrul Parcului Industrial de la Prejmer pentru ca vrem sa construim o unitate de productie in viitor”, a declarat Joan Jorda, Managing Director Roca Obiecte Sanitare.

Acesta a mai adaugat ca Roca a ales Parcul Industrial de la Prejmer deoarece dispune are toate utilitatile instalate.

„Cu toate acestea, planurile noastre pe termen scurt nu includ angajari, deoarece nu intentionam sa incepem constructia in perioada următoare”, a mai spus Joan Jorda.

Achizitionarea terenului de la Prejmer face parte din planul de dezvoltare pe termen lung pe care Roca il are pe piata locala. Acesta este pasul urmator dupa investitiile facute in unitatea de productie cumparata de la compania Lasselsberger acum doi ani. “In acest moment, fabrica Cesarom ramâane prioritatea principala a Roca Obiecte Sanitare”, a adugat Jorda. In ultimii doi ani, Roca a investit aproximativ 12 milioane de euro in operaitiunile din Romania.

Producatorul de obiecte sanitare Roca a fost infiintata in anul 1917 si detine in acest moment 63 de fabrici in 19 tari si are peste 23.000 de angajati. In 2007, cifra de afaceri a Roca s-a ridicat la 1.800 milioane de euro.

Sursa: Roca