Jurnalistul Robert Turcescu face dezvăluiri incendiare din interiorul scandalului de la Sectorul 1. Acolo, primarul Clotilde Armand se află într-un conflict deschis cu cei de la compania de salubrizare Romprest şi a decis să nu mai plătească facturile restante.

Adevăratul motiv pentru starea de alertă

Robert Turcescu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care s-ar dori instituirea stării de alertă în Sectorul 1. Surse aporpiate lui Robert Turcescu spun că dacă s-ar institui starea de alertă, ROSAL, compania lui Silviu Prigoană ar prelua salubritatea în sector. Asta s-ar întâmpla după rezilierea contractului.

Mai mult, Turcescu susţine că după ce se va face o licitaţie care va dura foarte mult timp o companie de servicii va fi cea care va câştiga dreptul de a se ocupa de salubritate în cel mai bogat sector din Capitală. „Surse: dacă prefectul declară stare de alertă în Sectorul 1, Armand va aduce ROSAL, compania lui Silviu Prigoană in locul Romprest.

ROSAL a pierdut un contract de curățenie stradală la Ploiești, deci are niste oameni disponibil si niște utilaje disponibile. Apoi urmează o licitație. Intocmirea caietului de sarcini va dura luni de zile, timp in care, pe lângă companiile românești va avea timp sa depună oferte si o alta companie de servicii, a scris Turcescu pe o reţea de socializare.