Fostul premier al României Victor Ponta atrage atenţia asupra unui fenomen cu un potenţial foarte mare de risc. Actualul lider al Pro România spune că ţara noastră se confruntă cu o „creştere exponenţială a crimei organizate”. El dă vina pe politicienii care nu au voinţă să recunoască faptul că ne confruntăm cu o „problemă gravă”.

Invitat la România TV, Victor Ponta spune că ţara noastră se confruntă cu un risc uriaş, iar totul pleacă de la sutele de mii de români care s-au întors în România din cauza pandemiei de coronavirus.

„Vom avea o creştere exponenţială a crimei organizate pentru că s-au întors unii din afară, că celor de aici le e mai multă foame. Haide să îl vedem pe domnul Vela în fruntea trupelor”, a declarat Ponta.

Unde le este frică poliţiştilor din România să mai intre, potrivit lui Ponta?

El mai spune că nimeni nu stă în faţă Guvernului pentru a-i împiedica să lupte cu crima organizată, nici Opoziţia, nici Parlamentul, ci „îi împiedică voinţa politică să spună că avem o problemă gravă”.

Victor Ponta mai trage un semnal de alarmă! Cartiere întregi din Bucureşti şi din alte oraşe mari ale ţării sunt deja scăpate de sub control, iar poliţiştilor le este frică să mai intre acolo.

„Cartiere din Bucureşti şi din oraşele mari sunt cartiere scăpate de sub controlul legii. Poliţiştilor le e frică să mai intre acolo.

Poliţistul face ce spune şeful. Dacă şeful îi spune: vă organizaţi să îi prindeţi pe interlopi. Dacă şeful spune: ia stai şi dă amenzi sau stai cu radarul, ăsta e ordinul şi îl execută. De la cap se împute peştele. Vreau să văd după alegerile astea o să fie o schimbare”, a mai declarat Victor Ponta, potrivit romaniatv.net.

Sursa foto: INQUAM Photos, George Călin