Apar primele reacţii din PSD după dezbaterile pe care le-au avut cu jurnaliştii, separat, Viorica Dăncilă şi Klaus Iohannis. Senatorul social-democrat Şerban Nicolae a lăudat-o pe şefa sa de partid, despre care spune că a rezistat foarte bine tirului întrebărilor timp de două ore şi jumătate, deşi multe erau „din zona ineptă”.

„Profit de ocazie să o felicit public pe Viorica Dăncilă, pe colega mea de partid. Eu sunt foarte mulțumit de prestație, aș spune chiar am fost plăcut surprins de capacitatea sa. Ca să fiu cinstit, un asemenea exercițiu de două ore și jumătate de stat în picioare, răspuns unui tir de întrebări, dintre care unele erau din zona ineptă, n-au depășit grădinița, cu biletul de metrou și cu suprafața cercului – când vorbești cu un candidat la funcția de președinte al unui stat asta nu se întămplă nicăieri în lume, dar aș vrea să spun că nici nu mai contează.

Știți care a fost astăzi diferența dintre Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis? Răspuns: Viorica Dăncilă”, a declarat Şerban Nicolae la Antena 3.