„Pe un ton sfidător, preşedintele rus Vladimir Putin a acuzat Occidentul că a provocat criza din Ucraina şi că vrea să constrângă Rusia prin intermediul sancţiunilor”, mai scrie Wall Street Journal .

„Cazul Eric Garner: a doua noapte de proteste la New York”, titrează The Guardian. „Protestatarii au mărşăluit în centrul metropolei New York și în alte orașe din Statele Unite în a doua noapte de proteste în mare măsură pașnice, ca urmare a deciziei de a nu pune sub acuzare un poliţist din New York, cercetat în legătură cu moartea lui Eric Garner, un afro-american neînarmat.

„Demonstranţii ies în stradă pe tot teritoriul Statelor Unite”, citim în pagina electronică a publicaţiei The New York Times.

„În multe americane, oamenii au ieşit în stradă ca răspuns la decizia juraţilor în cazul Eric Garner şi pentru a atrage atenţia asupra cazurilor în care afro-americani sunt uciși de polițiști albi.”

„Oameni din interior susţin că Romney va candida”, scrie portalul de ştiri american Business Insider. „Mitt Romney a avut întâlniri cu donatorii din New York, în această săptămână fapt care a lăsat să se înţeleagă că va candida pentru funcţia de preşedinte al Statelor Unite în 2016.”

„Statul francez vinde o parte din aeroportul din Toulouse unui consorţiu chinez”, scrie Le Monde.

„Guvernul francez a confirmat vânzarea a 49,9% din capitalul aeroportului Toulouse-Blagnac chinezilor de la Symbiose, asociaţi cu canadienii de la SNC-Lavalin, pentru 308 milioane de euro.”

„De ce preţul aurului promite noi recorduri la bursă”, titrează publicaţia germană Die Welt. „DAX a urcat la un nivel record. Dar acționarii germani nu se poate bucura, pentru că scepticismul este mare. Un indicator incoruptibil spune, de asemenea, că în 2015 se va înregistra o creştere pe piaţă.”