„Zeci de mii de manifestanți – 70.000 potrivit organizatorilor; 16.000 potrivit poliției – au demonstrat duminică în centrul Moscovei în semn de omagiu adus lui Boris Nemţov, fost viceprim-ministru rus şi opozant, asasinat la câțiva metri de palatul prezidențial în noaptea de vineri spre sâmbătă. Amploarea acestei manifestaţii depășește cu mult numărul obișnuit de protestatari ai opoziției din ultimul timp și reamintește de evenimentele majore din 2011 și 2012 împotriva Vladimir Putin. O parte dintre protestatari nu a putut participa la plimbarea de după-amiază, ieșirile de metrou către punctul de întâlnire fiind aproape blocate de o mare mulțime”, mai scrie Le Monde.

„Boris Nemţov: zeci de mii de oameni au manifestat în memoria lui politicianui ucis”, titrează The Guardian.

„Au venit cu pancarte și strigăte de "Rușine!" – o mare coloană de oameni au mers în centrul Moscovei pentru a comemora cea mai recentă figură a opoziției ruse care a avut un destin dramatic. Dar în timp ce zeci de mii de oameni au înfruntat burnița din Moscova pentru a-i aduce un omagiu lui Boris Nemțov, adversarul lui Vladimir Putin împușcat la o aruncătură de băț de Kremlin vineri seara,  starea de spirit a fost mai degrabă una de liniște decât furie explozivă. A fost cea mai mare demonstrație de la protestele din Moscova din 2011-12.”

„Samsung Galaxy S6 este prezentat inainte de Mobile World Congress – imagini”, mai scrie Guardian.

„2015 Mobile World Congress, unde participanții pot fi prezenţi la conferințe și pot să descopere produse și tehnologii de ultimă oră, este cel mai mare târg de telefonie mobilă din lume și are loc în perioada 2 – 5 Martie la Barcelona.”

„Iată primele imagini cu noile telefoane Samsung: Galaxy S 6 și Galaxy S 6 Edge”, scrie portalul de ştiri american Business Insider.

„Samsung începe de la zero. În ultimii patru ani, telefoanele sale emblematice Galaxy S au fost dotate cu cel mai bun display și cele mai puternice procesoare din industrie, dar toate acestea au fost înfășurate în carcase de plastic ieftine. Între timp, Apple, HTC şi Xiaomi au realizat telefoane superbe, realizate din materiale premium. Acest lucru se va schimba însă în luna aprilie, când Samsung lanseaza Galaxy S 6, noul telefon emblematic.Galaxy S 6 este facut in intregime din metal și sticlă și va veni în două variante: "obișnuitul" Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge, care are ecran curbat.”

„Grecia nu este chiar o frână pentru zona Euro”, citim în publicaţia The Wall Street Journal.

„După săptămâni de politică pe marginea prăpăstiei între Grecia și zona euro, s-ar putea crede perspectivele pentru Europa sunt sumbre. De la alegerea în ianuarie a unui guvern condus de stânga radicală în ianuarie, o despartire ireversibilă de moneda unică este analizată ca fiins acum cu mai multe şanse decât oricând. A fost nevoie de 11 de ore ca să se ajungă la un acord care să prevină falimentul iminent al Greaciei, iar acest armistițiu fragil este deja sub tensiune. Factorii de decizie politică din zona euro susțin că au tolerat doar un grad de neclaritate într-o listă a angajamentelor de reformă din Grecia…”

„Discursul lui Netanyahu deschide dezbaterile şi în Israel”, scrie The New York Times.

„Dezbaterea în privinţa apropiatului discurs al prim-ministrului Benjamin Netanyahu în Congres are loc într-o perioadă electorală extrem de încărcată în Israel și a dus la o largă dezbatere.”

„Demonstrație de putere: Coreea de Nord lansează două rachete cu rază scurtă de acţiune”, citim în publicaţia germană Der Spiegel. „Peste 200.000 de soldați simulează războiul: Coreea de Sud și armata americană au început manevrele militare. Coreea de Nord a lansat două rachete, într-o demonstraţie de forţă.”