Elena Băsescu, fiica fostului preşedinte Traian Băsescu, s-ar putea întoarce pe prima scenă a politicii din România. Într-un mesaj postat pe Facebook şi însoţit de hashtag-ul #ItsGoodToBeBack, Elena Băsescu arată că a avut bucuria de a se întâlni cu mulţi prieteni şi colegi de partid, dar şi cu susţinători ai Partidului Mişcarea Populară, cu ocazia inaugurării sediului PMP din Sectorul 6 al Capitalei. Elena Băsescu este membru al PMP din anul 2014.

“La inaugurarea sediului #PMP Sector 6

Am participat la inaugurarea sediului PMP Sector 6 din Bulevardul Timişoara Nr. 27A. Alături de mine au fost preşedintele partidului, europarlamentarul Eugen Tomac, preşedintele executiv, deputatul Marius Paşcan, deputatul de Bucureşti Sebastian Moise, senatoarea de Maramures, doamna Severica Rodica Covaciu, deputatul de Maramureş Adrian Todoran şi preşedintele organizaţiei judeţene Ilfov, Rizia Tudorache. Gazda noastră a fost Ştefan Florescu, viitorul primar al Sectorului 6, un om extrem de implicat în viaţa comunităţii locale.

Am avut bucuria de a mă întâlni cu prieteni şi colegi de partid, dar şi cu numeroşi susţinători ai PMP. Sunt foarte optimistă că PMP se va consolida şi va reuşi să-şi atingă potenţialul pe care îl are. Iar asta se va vedea inclusiv la alegerile prezidenţiale din 10 şi 24 noiembrie.

#ItsGoodToBeBack #PMP #PMPSector6 #PrintrePrieteni”, a scris Elena Băsescu pe Facebook.