Sorin Grindeanu  a acceptat invitația, în condiţiile în care, ca şef al ANCOM, acesta are interzis să facă parte din viața politică.

Alfred Simonis a fost numit preşedinte interimar al PSD Timiş de curând, și a programat o şedinţă a Biroului Permanent Judeţean pentru joi, 26 decembrie.

Se pare că în ultima perioadă, s-a vorbit foarte mult despre întoarcerea lui Grindeanu în PSD, iar fostul premier nu a negat niciodată aceste informaţii.

De asemenea, Grindeanu are o relaţie foarte rece cu proaspăt demisionarul preşedinte al PSD Timiş, Călin Dobra. În ceea ce privește relația cu “interimarul” Simonis, aceasta este una foarte bună.

Cum a ajuns Alfred Simonis președinte interimar

Deputatul PSD Alfred Simonis a fost ales noul președinte interimar al Tineretului Social Democrat în octombrie. Acesta a fost ales în această funcție după ce fostul șef al TSD, Gabriel Petrea, a fost exclus din partid pentru că a votat moțiunea de cenzură.

„Am fost ales preşedinte interimar al organizaţiei de tineret. Am fost propus pentru această funcţie de colegii mei de la Tineret. A fost un vot în Comitetul Executiv Naţional al TSD”, a declarat Simonis pentru Agerpres.

Alfred Simonis este liderul grupului PSD din Camera Deputaţilor.