Mihaela Rădulescu revine la PRO TV! Cunoscuta vedetă a semnat un nou contract pentru a prezenta o nouă ediţie a emisiunii „Ferma”, după ce experienţa de anul trecut a fost un real succes. Vedeta, mutată de mai mulţi ani la Monaco,  a revenit în țară de fiecare data când i s-au propus diverse proiecte. Astfel, în prezent, ea se reîntoarce la cârma emisiunii Ferma, alături de Cristi Bozgan, specializat în tehnici de supravieţuire în condiţii extreme, care a fost mâna dreaptă a Mihaelei și în ediția de anul trecut.

Emisiunea se va filma într-o fermă din apropierea Bucureştiului

„Producătorii şi-au dorit să renunţe la costurile mari şi s-au gândit ca filmările să aibă loc în jurul Capitalei. Să fie un loc la fel cum a fost cel din primul sezon, aproape de Bucureşti, ferit de ochii indiscreţi. Concursul se va desfăşura primăvara, timp de trei luni, în urma problemelor cu frigul ale concurenţilor din ediţia trecută. Mihaela, stabilită la Monaco de peste zece ani, va renunţa la lux, şi va fi nevoită să se adapteze condiţiilor modeste puse la dispoziţie de producători. Dar, cu siguranţă, în valiză va avea şi câteva haine de firmă, chiar dacă anul trecut şi-a stricat câteva perechi de încălţăminte, cu care a ieşit afară, în noroi şi în zăpadă”, a declarat Cristi Bozgan, potrivit click.ro.

Potrivit Click, printre vedetele care ar fi negociat cu producătorii emisiunii se numără Ana Maria Ferentz şi câțiva concurenți de la „Vocea României”, dar şi sportivi de performanţă care vor să-şi depășească limitele.