Centrul Medical Unirea, unul dintre cei mai mari operatori de servicii medicale private din România, dispune din această lună de un nou pachet de servicii adresat studenţilor.

Aceştia vor plăti doar 40 de lei pentru orice consultaţii şi vor beneficia de o reducere de 50% pentru analizele de laborator, prin pachetul „Student”. Produsul se doreşte a fi, de asemenea, un stimulent pentru un comportament responsabil al tinerilor vizavi de sănătatea lor.

„Centrul Medical Unirea şi-a propus întotdeauna să ofere produse customizate care să fie de un real folos pacienţilor. Am pornit de la ideea de prevenţie şi de educare a tinerilor studenţi în direcţia unui comportament responsabil. Aceştia uita, de cele mai multe ori, că sănătatea e primordială, indiferent că vorbim despre a învăţa sau a ne distra”, a declarat Bogdanka Miliţescu, director medical CMU.

Campania este deja în desfăşurare în policlinica Centrului Medical Unirea din Sema Parc din zona Semănătoarea din Capitală. Sunt vizaţi atât studenţii din Complexul Studenţesc Regie precum şi cei din zonele învecinate: Leu, Militari, Crangaşi şi Grozaveşti.

Centrul Medical Unirea a fost fondat în anul 1995 de medicul cardiolog Wargha Enayati şi a atras, la începutul anului 2007, ca acţionar minoritar fondul 3i Plc din Marea Britanie. CMU îşi desfăşoară activitatea în 10 policlinici multidisciplinare în Bucureşti, şi în colaborare cu peste 130 de clinici partenere în ţară. Specializată pe furnizarea de servicii medicale integrate în sistem de arondare companii, CMU a depăşit cifra de 75.000 arondaţi şi este în continuă extindere.

Te-ar putea interesa și: