Kaspersky Lab România oferă, în perioada 1 martie – 15 aprilie 2010, o reducere de 20% pentru toate licenţele Kaspersky Internet Security 2010 distribuite prin intermediul partenerilor oficiali şi a magazinului online www.kaspersky.ro/store.

Kaspersky Internet Security 2010, soluţia de securitate destinată utilizatorilor individuali, încorporează avantajele tehnologiei Host-based Intrusion Prevention System (HIPS) într-un modul de Control al Aplicaţiei, care alocă un rating de securitate pentru orice malware necunoscut.

În plus, aceasta include şi o tehnologie care nu se regăseşte în nicio altă soluţie de securitate – numită Sandbox – care funcţionează ca un mediu virtual în care aplicaţiile sunt rulate, fără ca modificările realizate prin intermediul lor să aibă efect asupra sistemului de operare. 

 „Primăvara este un moment prielnic pentru un nou început, pentru o nouă abordare, chiar şi pentru utilizatorii care caută ceva diferit în securitatea informatică. Soluţia Kaspersky Internet Security 2010 poate determina această schimbare, fiind acum disponibilă la un preţ special de 47,96 USD, pentru un utilizator, pe o perioadă de un an”, spune Andreea Cimpoeşu, Head of Marketing, Kaspersky Lab România şi Bulgaria.

SURSA: Kaspersky