RCS & RDS derulează, în perioada 1 aprilie – 30 iunie 2010, o campanie promoţională în care noi abonaţi beneficiază de luni gratuite de abonamente în număr egal cu numărul de servicii achiziţionate, aceştia putând face economii de până la 336 lei (inclusiv TVA).

 „Ca şi până acum, mergem pe o variantă flexibilă de abonamente, în pachete complexe care conţin combinaţii între oricare dintre serviciile noastre. Clientul nostru îşi poate configura singur pachetul de care are nevoie. Ceea ce oferim acum în plus, este perioada extinsă de gratuitate pentru toate abonamentele, un client nou care doreşte să aibă toate cele 4 servicii de la noi ajungând cumulat la 16 luni de servicii gratuite,” a declarat Niculae Pleşa, vicepreşedinte Operaţiuni Comerciale şi de Marketing al RCS & RDS.

Cei care doresc să se aboneze în timpul promoţiei, pot face orice combinaţie între serviciile Digi pe care vor să le contracteze: televiziune Digi TV, internet Digi Net, Internet mobil Digi Net Mobil, telefonie fixă Digi Tel, telefonie mobilă Digi Mobil. În cazul achiziţionării mai multor servicii de acelaşi tip, promoţia este valabilă numai pentru unul dintre ele.

Gratuitatea de până la 4 luni de abonament le aduce noilor clienţi ai companiei, economii de până la 336 lei (inclusiv TVA).Lunile în care abonamentele sunt oferite gratuit de către RCS & RDS sunt primele din contract.

„Noi oferim în condiţii optime: televiziune digitală la preţ de televiziune analogică, televiziune prin satelit cu minim 14 lei (inclusiv TVA), Internet de până la 100 Mbps şi telefonie fixă plus telefonie mobilă cu preţuri de maxim 2 euro (fără TVA) şi convorbiri nelimitate în reţeaua fixă şi mobilă a RCS & RDS”, a adăugat Pleşa. Mai multe informaţii aici

SURSA: RCS&RDS