Răsturnare totală de situaţie în divorţul lui Pepe! Raluca Pastramă a luat o decizie neașteptată, în favoarea fostului ei soț, după ce au convenit să divorțeze pe cale amiabilă, la notar.

Aceasta și-a retras acțiunea în instanță împotriva lui Pepe. Acțiunea se referă la anularea hotărârii AGA de la firma care are în administrare grădinița pe care Raluca Pastramă o deține și în care își conservă tot timpul, transmite wowbiz.ro

Răsturnare totală de situaţie în divorţul lui Pepe

După ce Raluca Pastramă a luat decizia respectivă, magistrații au hotărât să oprească procesul.

„Ia act de renunțarea reclamantei la judecata cererii. Cu recurs în termen de 30 de zile de la comunicare. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților prin grefa instanței”, au decis magistrații.

Cui vor rămâne fetițele în urma divorțului

Pepe și Raluca Pastramă au decis cum își vor împărți averea în urma despărțirii dintre cei doi. Artistul și fosta soție sunt hotărâți și cui va rămâne custodia celor două fetițe.

Pepe şi Raluca Pastramă şi-au împărţit averea în urma divorțului. Aceștia au luat decizia de a rezolva situația pe cale amiabilă, chiar dacă disputa dintre ei părea să se tranșeze la tribunal.

Artistul rămâne cu două mașini scumpe și cu vila din Pipera, în valoare de 400.000 de euro. De asemenea, acesta primește și afacerea din centrul Capitalei, conform spynews.ro

Raluca Pastramă primește grădinița pe care a construit-o și de care s-a ocupat personal, în valoare de 380.000 de euro, precum și alte bunuri și bijuterii în valoare de 100.000 de euro, conform sursei menționate.

Cei doi au luat decizia de a rezolva situația pe cale amiabilă și au decis să divorțeze la notar. Trebuie menționat că cele două fetițe ale fostului cuplul, Rosa și Maria, vor avea domiciliul la Pepe. Totuși, custodia va fi una comună.