În urmă cu 13 ani, Mădălina Manole, una dintre cele mai mari voci ale României, și-a luat viața în casa sa din Otopeni, chiar în ziua în care împlinea 43 de ani.

Mădălina Manole ar fi fost ucisă

Potrivit unei anchete efectuate de mai mulți experți profileri FBI, există 25 de probe care arată că îndrăgita cântăreață nu s-a sinucis. Aceștia au analizat mesajele artistei, dar și felul în care arăta locuința atunci când s-a produs tragedia. De asemenea, pe gâtul artistei ar fi găsit zgârieturi care în mod cert nu au fost provocate de otravă.

“Sunt dovezi că a fost ucisă. Urmează să terminăm cât de curând raportul toxicologic. Nu poate combate nimeni asta, este scris și în raportul de autopsie. Am discutat cu expertul în toxicologie și așteptăm să ne dea raportul cu ștampila pentru a-l putea prezența instanței.

A fost găsită o singură amprentă a Mădălinei Manole, doar cea a degetului mare. Este imposibil ca Mădălina să fi ținut recipientul cu un singur deget. În stomacul ei s-au găsit 325 de ml de otravă, dar nu s-a luat în calcul otravă ajunsă în alte părți ale organismului.

Mădălina a putut să meargă, să facă câțiva pași și apoi otravă i-a fost fatală. Cantitatea de otravă a fost atât de mare încât ar fi putut ucide patru elefanți”, a explicat Mihaela Brooks pentru Fanatik.ro.

Cântăreața putea fi salvată

Mai mult, profilerul spune că Mădălina Manole putea fi salvată dacă era intubată corect, iar otrava s-ar fi eliminat rapid din corp.

“Asistenta medicală care a venit la fața locului și a resuscitat-o timp de 55 de minute a dat o declarație în care a spus că i-a ridicat capul Mădălinei și a constatat că avea o lovitura la cap. Apoi a intubat-o și i-a oferit prim ajutor. Tu, ca soră medicală, nu ai voie să lași intubația să se ducă până în esofag.

I-am arătat pe video că tubul se oprește în epiglotă. După ce a intubat-o, a urmat resuscitarea. Dacă Mădălina înghițea otravă, pe mănușile asistentei medicale ar fi trebuit să se găsească urme de otravă si nu s-au găsit.

În raportul de autopsie scrie că această substanță nu iese la spălat. I s-a introdus pe gât această substanță, dar și prin alte mijloace…

Asistenta medicală scrie în raport că în momentul în care a dezintubat-o pe Mădălina, a început să i se scurgă pe nas și gură o substanță mirositoare încât ei și șoferului le venea amețeală de cât de puternică era. Aceasta are o nuanță roz și un miros îngrozitor. Pe tricoul asistentei nu există nicio urmă.

Pupilele ți se dilată dacă ai ingerat aceasta substanță. S-au făcut studii pe animale și așa reacționau toate. Mădălina avea pupilele dilatate”, a explicat Mihaela Brooks.