Mădălina Manole s-a stins din viață pe data de 14 iulie 2010, chiar în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani. Cazul său a fost închis foarte repede, stabilindu-se că este vorba despre o sinucidere. Cu toate acestea, mulți se întreabă dacă artista a fost, de fapt, ucisă.

În cadrul podcastului moderat de Sorin Ovidiu Bălan, profilerul FBI Mihaela Brooks vorbește despre cazul regretatei cântărețe și punctează anumite detalii curioase.

Mădălina Manole s-a sinucis sau a fost ucisă?

Mădălina Manole
SURSA FOTO: YouTube

Jurnalistul de investigație a precizat faptul că Mădălina Manole era o femeie pedantă. Era foarte atentă cu ce se îmbrăca, iar casa ei era mereu curată. Întrebată dacă este posibil ca o astfel de persoană să se culce purtând pantalonii cu care șofase, Mihaela Brooks a spus:

„Nu, nu cred. Adică nu știu care femeie ar face lucrul acesta.”

Aceasta a adăugat că „se vedea foarte bine, pantalonii aveau și o altă pată pe ei. Deci erau pantalonii de șofat, și să ținem cont că în baia mică de jos, au găsit și cheile de la mașină.”

Profilerul FBI a subliniat că absolut totul în casa aceea era pus la punct, era ca un muzeu, totul organizat, totul curat.

Aceasta nu crede că ea își ținea cheile de la mașină în baie și „să ținem cont că picioarele ei erau la ușa garajului, aproape de ușa garajului… și pantalonii de șofat, totul duce anchetatorii pe altă pistă.”

Simptomele ingerării de Furadan

Mădălina Manole s-ar fi sinucis ingerând Furadan, un insecticid extrem de puternic. Mihaela Brooks a vorbit, de asemenea, despre cantitatea de substanță găsită în stomacul cântăreței. Profilerul FBI precizat că a trimis o listă cu simptomele care ar trebui să apară la ingerarea cantității de Furadan găsite în corpul artistei.

În stomacul cântăreței s-au găsit 325 ml de insecticid, a spus Mihaela Brooks. Ceea ce a fost în pahar a fost undeva la 400 ml de Furadan, a adăugat ea.

Aceasta a explicat că efectele apar imediat ce intri în contact cu această substanță. Potrivit profilerului FBI, unele din primele simptome care apar sunt voma, lăcrimarea excesivă, transpirația, urinarea etc.

În mod curios, la Mădălina Manole, nu au existat niciunul dintre aceste simptome, mai ales la cantitatea care s-a găsit în corpul său.

Puteţi urmări întreg podcastul despre Mădălina Manole de pe canalul de YouTube „HAI România!” chiar aici.